Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - PTZ kameror (Pan Tilt Zoom)

AVTECH AVK544

PTZ är lösningen när man behöver utöka övervakningsområdet för en bredare övervakningsvinkel och samtidigt få tydliga och detaljerade övervakningsbilder.

AVTECH AVK544 är en Pan Tilt Zoom kamera med 22x zoom för att utöka övervakningsområdet. Man kan ställa in kameran så att den "patrullerar" på flera övervakningspunkter regelbundet eller flytta till någon plats man vill zoma in upp till 22x bildförhållandet för att se objekten klart och tydligt.

Man kan också konfigurera AVK544 så att den automatiskt över-vakar en plats där man aktiverar kameran att automatiskt följa efter det rörliga objektet (auto tracking) för att t.ex. få en bättre samlad bevisning vid eventuellt brott.

Kameran är tänkt för inomhusbruk men går också att använda ut-omhus där belysning finns då den är IP66-klassad och har arbets-temperatur som ligger mellan -20° - +40°C.

AVK544 är försedd med 1/4" Sony Color Super HAD CCD bildsensor och lins på 3,9 - 85,9 mm med upptagningsvinkel från 4° - 60°. Kameran har ett relativt lågt LUX-tal (0,6 LUX / F 1,6) och kan "se" i miljöer där det är lite mindre upplyst.

AVTECH AVK544 kan på en sekund panorera runt 360° och under en sekund tilta från 0 - 90° samt att på sju sekunder zooma 22x från tele till vidvinkel. Kameran drivs med DC12V / 1,5A.