Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - Dolda kameror, spionkameror

Väggklocka CSC-DVR är utrustad med dold kamera och är full med finesser. Det är en fungerande väggklocka som smälter in var som helst i bostaden eller företaget och är perfekt lämpad för dold övervakning.

Den spelar in i HD kvalitet (1280 x 720 upplösning) med ljud och bild till micro SD-kort (SD-kort ingår ej). När minnet på SD-kortet är fullt så spelas de äldsta inspelningarna över med nya videor, vilket innebär att det inte är några problem att ha denna dolda kamera på kontinuerlig inspelning.

Klockan har också inbyggd rörelsesensor så man kan ställa den i läge så att den enbart "triggar" på rörelser som sker framför kam-eran. Då börjar inspelningen 3 sekunder innan rörelsen börjar och håller på till 3 sekunder efter att rörelsen har stannat som innebär att man inte missar något i inspelningen.

Klockan ska monteras i ljusa lokaler (10 LUX) Klockfunktionen drivs av ett 1,5V AA alkaliskt batteri (ingår ej) och kameran drivs med DC6V / 800mA (nätadapter medföljer).

CSC-DVR levereras med (förutom nätadapter) fjärrkontroll, USB-kabel, AV kabel, skruv & plugg samt användarmanual på svenska.