Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - 2MP, 4MP & 5MP HDCVI domekameror för analogt kablage med XVR som inspelningsenhet

HDCVI kameror är lösningen för dig som har ett analogt över-vakningssystem (d.v.s kameror som är anslutna med koaxial-kabel) men vill ha en bildkvalitet i full HD till en billig kostnad.

Med HDCVI kameror som ansluts till den befintliga koaxialkabeln som i sin tur är kopplad till en Dahua XVR klarar de från 2MP upp till 8MP i bildupplösning vilket ger en mer detaljrik och tydligare bild än vad en analog kamera klarar. En annan fördel med Dahuas XVR är att man behöver inte byta ut alla analoga kameror mot HDCVI kameror utan man kan behålla dom man tycker har en tillräcklig i bildkvalitet för sitt behov.

Dahuas XVR klarar också att byggas ut med "vanliga" IP kameror vilket gör det till ett flexibelt system som passar de flesta företag som går i tankarna på att byta upp sig från sitt gamla övervakningssystem till ett modernt och effektivt kameraövervakningssystem för en billig kostnad.

 

 

 

 

 

 
 

HDCVI kamera HAC-HDBW1400R-Z 4MP med motorzoom

Är en HDCVI kamera som ger en överlägsen bildkvalitet jämfört med vanlig analog kamera. Jämfört med en analog kamera på 1000TVL så får man upp till 4 gånger bättre bild och detaljrike-dom med denna övervakningskamera.

HAC-HDBW1400R-Z är en 4MP vandalsäker HDCVI kamera med motorzoom 2,7-12 mm lins och övervakningsvinkel från 29°-92° horisontalt och 16°-49° vertikalt. Kameran är utrustad med smart IR och har ett mörkerseende upp till 30 meter.

HAC-HDBW1400R-Z kopplas på det befintliga analoga kablage som antingen är anslutet eller ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nät-verket kan domekameran enkelt startas upp med mobilapp för Iphone/Android alternativt att man övervakar från övervaknings-monitor som är ansluten till inspelningsenheten.

Med en arbetstemperatur mellan -30° till +60°, IP67 kapsling, IK10 vandalskydd (upp till 55kg yttre påverkan) passar kameran utmärkt vårt nordiska utomhusklimat men den passar också ypperligt med sin snygga design att monteras i inomhusmiljö.

Pris omonterat exkl. moms: 1 710 kr

Pris omonterat inkl. moms: 2 138 kr

 

 

 

HDCVI kamera HAC-HDBW1230R-Z 2MP med motorzoom

Är en HDCVI kamera som med en otroligt bra bildkvalitet i mörker. jämfört med vanlig analog kamera. Denna övervakningskamera gör sig bäst för övervakning i svåra utomhusmiljöer.

HAC-HDBW1230R-Z är en 2MP vandalsäker HDCVI kamera med motorzoom 2,7-12 mm lins och har en horisontal övervakningsvinkel från 32°-101°. Kameran är utrustad med IR och starlight funktion som ger den ett mörkerseende på upp till 30 meter av väldigt hög kvalitet.

HAC-HDBW1230R-Z kopplas på det befintliga analoga kablage som antingen är anslutet eller ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nät-verket kan domekameran enkelt startas upp med mobilapp för Iphone/Android alternativt att man övervakar från övervaknings-monitor som är ansluten till inspelningsenheten.

Med en arbetstemperatur mellan -30° till +60°, IP67 kapsling, IK10 vandalskydd (upp till 55kg yttre påverkan) passar kameran utmärkt vårt nordiska utomhusklimat men den passar också ypperligt med sin snygga design att monteras i inomhusmiljö.

Pris omonterat exkl. moms: 1 640 kr

Pris omonterat inkl. moms: 2 050 kr

 

 

 

HDCVI kamera HAC-HDBW2501R-Z 5MP med motorzoom

Är en HDCVI kamera som ger en överlägsen bildkvalitet jämfört med vanlig analog kamera. Jämfört med en analog kamera på 1000TVL så får man upp till 5 gånger bättre bild och detaljrike-dom med denna övervakningskamera. Denna övervakningskamera passar i miljöer med svåra ljusförhållanden (inomhus såväl som utomhus) där krav på hög och skarp bildkvalitet med detalj-rikedom finns i övervakningen och det inspelade materialet.

HAC-HDBW2501R-Z är en 5MP vandalsäker HDCVI kamera med motorzoom 2,7-13,5 mm lins och övervakningsvinkel horisontalt från 29°-102°. Kameran är utrustad med IR och starlight funktion som ger den ett mörkerseende på upp till 30 meter av väldigt hög kvalitet.

HAC-HDBW2501R-Z kopplas på det befintliga analoga kablage som antingen är anslutet eller ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nät-verket kan domekameran enkelt startas upp med mobilapp för Iphone/Android alternativt att man övervakar från övervaknings-monitor som är ansluten till inspelningsenheten.

Med en arbetstemperatur mellan -30° till +60°, IP67 kapsling, IK10 vandalskydd (upp till 55kg yttre påverkan) passar kameran utmärkt vårt nordiska utomhusklimat men den passar också ypperligt med sin snygga design att monteras i inomhusmiljö.

Pris omonterat exkl. moms: 2 140 kr

Pris omonterat inkl. moms: 2 675 kr