Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - Minikameror

TB-11TLM & MTB-01TB

Trådlös tubkamera TB-11TLM är en liten och smidig trådlös tubkamera i färg på 420 TVL som är utrustad med sändare där bilden transporteras trådlöst upp till 100 meter (vid fri sikt) till mottagaren som kan arbeta helt fristående eller kopplas mot TV/VCR/DVR.

Kameran har ett bra skydd mot fukt och smuts (IP55) och arbets-temperatur ligger mellan -20°C - +50°C. Det innebar att kameran kan monteras utomhus i skydd av ett takutsprång eller dylikt för att inte utsättas för direkt väta från regnskurar m.m.

TB-11TLM är utrustad med 1/3" högkänslig CCD sensor och just-erbart fokus och lins på 6,0 mm med upptagningsvinkel på 62°. Kameran har  23 st. infraröda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på 10-15 meters avstånd.

Mottagaren till kameran kan lagra inspelat material antingen på det inbyggda minnet (64MB) eller på SD kort upp till 32GB storlek (rekommenderas). Mottagaren har också rörelsedetektering som är ställbar för känslighet och vilka områden som ska detek-teras i bilden.

Fördelen med denna lösning är att man inte behöver någon dator, TV, video m.m. utan det arbetar tillsammans med kameran helt fristående.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering), tråd-lös 4-kanaler mottagare + antenn, 2 st. A/V kablar (1 m) för an-slutning av mottagare samt 2 st. nätadapters för strömförsörjning av kamera och mottagare.

 

MTB-01TB är en liten och smidig och diskret tubkamera (95 x 36 x 36 mm) som ger en god bildkvalitet i färg om 480 TV-linjer. Kameran passar i utsatta miljöer där skurar av regn, vind, (IP66) och kyla (arb.temp  -20°C - +50°C) förekommer, men den kan givetvis också monteras inomhus. Bildöverföring sker med vanlig videokabel (RCA) till TV/VCR/DVR.

MTB-01TB är utrustad med 1/3" Sharp CD sensor 6,0 mm lins med upptagningsvinkel på 56°. Kameran verkar bäst i ljusa förhållan-den, men klarar sig också bra i dunkla miljöer tack vare sin höga ljuskänslighet (0,1 LUX/F 1,2).

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering) samt nätadapter för strömförsörjning (drivs med DC12V / 500mA).