Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - Trådlösa kameror

EYE-02, TB-11TLM, KPC172Z & PHC-01TL

Observera att angiven trådlös räckvidd för bildöverföring är angiven vid optimala förhållanden. Väggar samt annan trådlös utrustning förkortar räckvidden avsevärt.

GSM Kamera EYE-02 har rörelse i bild funktion och inbyggd glas-krossdetektor, rörelsedetektor samt tilt & vibrationsdetektor som skickar larm trådlöst via sms, mms och videosekvenser till e-post-adresser.

Upp till 10 st mobilnummer och 10 st. e-postadresser kan den skicka trådlöst över GSM nätet om den är i aktiverat läge.

Med denna GSM kamera går det också att komplettera och bygga ut med trådlösa tillbehör från inbrottslarmet JA-80 OASiS och få ett komplett larmsystem med sirener, rörelse-detektorer etc. GSM kameran EYE-02 kan användas överallt där du har GSM täckning.

 

Trådlös tubkamera TB-11TLM är en smidig trådlös tubkamera i färg på 420 TVL som är utrustad med sändare där bilden trans-porteras trådlöst upp till 100 meter (vid fri sikt) till mottagaren som kan arbeta helt fristående eller kopplas mot TV/VCR/DVR.

Kameran har ett bra skydd mot fukt och smuts (IP55) och arbets-temperatur ligger mellan -20°C - +50°C. Det innebar att kameran kan monteras utomhus i skydd av ett takutsprång eller dylikt för att inte utsättas för direkt väta från regnskurar m.m.

TB-11TLM är utrustad med 1/3" högkänslig CCD sensor och just-erbart fokus och lins på 6,0 mm med upptagningsvinkel på 62°. Kameran har  23 st. infraröda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på 10-15 meters avstånd.

Mottagaren till kameran kan lagra inspelat material antingen på det inbyggda minnet (64MB) eller på SD kort upp till 32GB storlek (rekommenderas). Mottagaren har också rörelsedetektering som är ställbar för känslighet och vilka områden som ska detek-teras i bilden.

Fördelen med denna lösning är att man inte behöver någon dator, TV, video m.m. utan det arbetar tillsammans med kameran helt fristående.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering), tråd-lös 4-kanaler mottagare + antenn, 2 st. A/V kablar (1 m) för an-slutning av mottagare samt 2 st. nätadapters för strömförsörjning av kamera och mottagare.

 

Tubkamera Avtech KPC172Z är en kraftfull dag-/nattkamera i färg på 700 TVL som är utrustad med sändare där bilden trans-porteras trådlöst upp till 500 meter till TV/VCR/DVR.

Kameran har ett bra skydd mot fukt och smuts (IP66) och en arbetstemperatur som ligger mellan -20°C - +60°C. Det innebar att kameran passar utmärkt i utsatta miljöer där starka skurar av vind, regn  och kyla förekommer.

KPC172Z är utrustad med 1/3" HR CCD sensor och varifokal lins på 3,8-9,5 mm lins med upptagningsvinkel på 36°-85.4°. Kameran är också utrustad med "IR-filter" som gör att man får en bättre färg-återgivning jämfört med andra kameror med IR-syn. KPC172Z har  12 st. infraröda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på 12-15 meters avstånd.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering), tråd-lös 4-kanaler sändare 700mW, trådlös 4-kanaler mottagare, kisel-påse (för imskydd) samt 2 st. nätadapters för strömförsörjning.

 

Pinnhålskamera PHC-01TL är en kamera som är utrustad med sändare där bilden transporteras trådlöst upp till 500 meter till TV/VCR/DVR.

PHC-01TL är en extremt liten och ändå högupplöst CCD-kamera. Själva kamerans storlek är som en sockerbit och dessutom är det endast knappnålslinsen (1 mm) som behöver vara synlig för över-vakning. Detta gör kameran mycket diskret och svår att upptäcka och är perfekt lämpad för dold övervakning eller spionuppdrag.

Kameran är utrustad med 1/3" SONY CCD sensor och 6,0 mm cone-lins som levererar hög bildkvalitet med en utmärkt färgbild på 480 TV-linjer. Den har även inbyggd mikrofon vilket gör det möjligt för ljudupptagning och kopplas enkelt med vanlig A/V-kabel till TV, VCR, DVR eller annan källa med videoingång.

PHC-01TL fungerar bäst i ljusa förhållanden men klarar sig också bra i dunkla miljöer tack vare sin höga ljuskänslighet (0,5 LUX).

Till kameran följer det med trådlös 4-kanaler sändare 700mW, trådlös 4-kanaler mottagare samt 2 st. nätadapters för strömför-sörjning.