Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - 2MP, 4MP & 5MP HDCVI bulletkameror för analogt kablage med XVR som inspelningsenhet

HDCVI kameror är lösningen för dig som har ett analogt över-vakningssystem (d.v.s kameror som är anslutna med koaxial-kabel) men vill ha en bildkvalitet i full HD till en billig kostnad.

Med HDCVI kameror som ansluts till den befintliga koaxialkabeln som i sin tur är kopplad till en Dahua XVR klarar de från 2MP upp till 5MP i bildupplösning vilket ger en mer detaljrik och tydligare bild än vad en analog kamera klarar. En annan fördel med Dahuas XVR är att man behöver inte byta ut alla analoga kameror mot HDCVI kameror utan man kan behålla dom man tycker har en tillräcklig i bildkvalitet för sitt behov.

Dahuas XVR klarar också att byggas ut med "vanliga" IP kameror vilket gör det till ett flexibelt system som passar de flesta företag som går i tankarna på att byta upp sig från sitt gamla övervakningssystem till ett modernt och effektivt kameraövervakningssystem för en billig kostnad.

 
 

 

Bulletkameror med fast 2,8 mm lins  
2MP HDCVI kamera Lite serien

2MP HDCVI kamera som ger mycket bättre bildkvalitet jämfört med vanlig analog kamera. Jämfört med en analog kamera på 1000TVL så får man upp 2 gånger bättre bild (full HD) och detalj-rikedom med denna övervakningskamera.

HDCVI kameran är anpassad för utomhusbruk i mörka miljöer och har ett väldigt brett övervakningsområde. Kameran är också utrustad med smart IR och har ett mycket bra mörkerseende upp till 30 meter.

Kameran kopplas på det befintliga analoga kablaget som ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopp-lad på det befintliga nätverket kan kameran enkelt startas upp med mobilapp för både Iphone och Android alternativt att man övervakar från en övervakningsskärm som är ansluten till XVR:en.

Kamerans arbetstemp ligger mellan -40° till +60° och och har IP67 kapsling som gör att den passar utmärkt till vårt nordiska utomhusklimat men passar också med sin snygga design inomhus-miljö.

Pris omonterat exkl. moms: Dagspris (begär offert)

Pris omonterat inkl. moms: Dagspris (begär offert)

 

 

 

4MP HDCVI kamera Lite serien

4MP HDCVI kamera som ger en överlägsen bildkvalitet jämfört med vanlig analog kamera. Jämfört med en analog kamera på 1000TVL så får man upp till 4 gånger bättre bild och detaljrike-dom med denna övervakningskamera.

HDCVI kameran är anpassad för utomhusbruk och övervakar ett brett område. Kameran är utrustad med smart IR och har ett mörkerseende upp till 20 meter.

Kameran kopplas på det befintliga analoga kablage som ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nätverket startas kameran enkelt upp med en app (som finns för både Iphone och Android) alternativt att man övervakar från en övervakningsskärm som är ansluten till XVR:en.

Kamerans arbetstemp är mellan -40° till +60° och dess IP67 kapsling gör att kameran passar vårt nordiska klimat men den passar också med sin snygga design att monteras i inomhusmiljö.

Pris omonterat exkl. moms: Dagspris (begär offert)

Pris omonterat inkl. moms: Dagspris (begär offertt)

 

 

 

 

5MP HDCVI kamera Lite serien

5MP HDCVI kamera som ger en överlägsen bildkvalitet jämfört med vanlig analog kamera. Jämfört med en analog kamera på 1000TVL så får man upp till 5 gånger bättre bild och detaljrike-dom med denna övervakningskamera.

HDCVI kameran är gjord för utomhusbruk och övervakar ett brett område. Kameran är utrustad med smart IR och har ett mörker-seende upp till 30 meter.

Kameran kopplas på det befintliga analoga kablage som är ansluts till en stationär XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopp-lad på det befintliga nätverket startas kameran enkelt upp med en app (som finns för både Iphone & Android) alternativt att man övervakar från en övervakningsskärm som är ansluten till XVR:en.

Kamerans arbetstemp ligger mellan -40° till +60° och dess IP67 kapsling gör att kameran passar vårt nordiska klimat men den passar också med sin snygga design att monteras i inomhusmiljö.

Pris omonterat exkl. moms: Dagspris (begär offert)

Pris omonterat inkl. moms: Dagspris (begär offert)

 

 

 

Bulletkameror med motorzoom  
2MP HDCVI kamera HAC-HFW224TP-Z-A27135 Pro serien

Är en HDCVI kamera i Pro serien som ger en otroligt bra bild-kvalitet i mörker jämfört med en vanlig analog kamera. Denna övervakningskamera gör sig bäst för övervakning i svåra utomhusmiljöer.

Bulletkameran är en HDCVI kamera med motorzoom 6-22 mm lins och har en horisontal övervakningsvinkel från 17,9°-42,4°. Kameran är utrustad med IR och starlight funktion som ger den ett mörkerseende på upp till 80 meter av väldigt hög kvalitet samt att den även har en inbyggd mikrofon för ljudupptagning.

Kameran kopplas på det befintliga analoga kablaget som är an-slutet till en XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nätverket kan kameran enkelt startas upp med nedladdad app i sin Iphone/Android alternativt att man övervakar från övervakningsskärm som är ansluten till XVR:en.

Med en arbetstemp mellan -30° till +60°, IP67 kapsling passar kameran vårt nordiska klimat men också med sin snygga design även inomhus.

Pris omonterat exkl. moms: 1 915 kr

Pris omonterat inkl. moms: 2 393,75 kr

 

 

2MP HDCVI kamera HAC-HFW3231E-ZH-2712 Ultra serien

Är en HDCVI kamera i Ultra serien som ger en otroligt bra bild-kvalitet i mörker jämfört med vanlig analog kamera. Denna övervakningskamera gör sig bäst för övervakning i svåra utomhusmiljöer.

Bulletkameran är en vandalsäker HDCVI kamera med motorzoom 2,7-12 mm lins som ger en horisontal övervakningsvinkel från 36°-95°. Kameran är utrustad med smart IR och starlight funktion som ger den ett mörkerseende på upp till 100 meter av väldigt hög kvalitet.

Kameran kopplas på det befintliga analoga kablaget som är an-slutet till en XVR som inspelningsenhet. Med XVR:en uppkopplad på det befintliga nätverket kan kameran enkelt startas upp med nedladdad app i sin Iphone/Android alternativt att man övervakar från övervakningsskärm som är ansluten till XVR:en.

Med en arbetstemp mellan -40° till +60°, IP67 kapsling samt IK10 vandalskydd (upp till 55kg yttre påverkan) passar kameran vårt nordiska klimat men också med sin snygga design även inomhus.

Pris omonterat exkl. moms: 2 995 kr

Pris omonterat inkl. moms: 3 743,75 kr

 

 

 

5MP HDCVI kamera Lite serien

 

Pris omonterat exkl. moms: Dagspris (begär offert)

Pris omonterat inkl. moms: Dagspris (begär offert)

 

Mer information om produkten kommer inom kort