Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Kamera-typ

Analoga

Domekamera

Tubkamera

Boxkamera

PTZ kamera

Minikamera

Dold kamera

Larmkamera

Åtelkamera

Utekamera

Trådlösa

 

IP - Nätverk

IP Dome

IP Bullet

IP Fisheye

IP PTZ

Larmkamera

IP Värme

IP Trådlöst

IP Övrigt

   

Kameratyp - Utomhuskameror

TB-11TLM, MTB-01TB, MTC-L405HQ & KPC172Z

Trådlös tubkamera TB-11TLM är en smidig trådlös tubkamera i färg på 420 TVL som är utrustad med sändare där bilden trans-porteras trådlöst upp till 100 meter (vid fri sikt) till mottagaren som kan arbeta helt fristående eller kopplas mot TV/VCR/DVR.

Kameran har ett bra skydd mot fukt och smuts (IP55) och arbets-temperatur ligger mellan -20°C - +50°C. Det innebar att kameran kan monteras utomhus i skydd av ett takutsprång eller dylikt för att inte utsättas för direkt väta från regnskurar m.m.

TB-11TLM är utrustad med 1/3" högkänslig CCD sensor och just-erbart fokus och lins på 6,0 mm med upptagningsvinkel på 62°. Kameran har  23 st. infraröda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på 10-15 meters avstånd.

Mottagaren till kameran kan lagra inspelat material antingen på det inbyggda minnet (64MB) eller på SD kort upp till 32GB storlek (rekommenderas). Mottagaren har också rörelsedetektering som är ställbar för känslighet och vilka områden som ska detek-teras i bilden.

Fördelen med denna lösning är att man inte behöver någon dator, TV, video m.m. utan det arbetar tillsammans med kameran helt fristående.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering), tråd-lös 4-kanaler mottagare + antenn, 2 st. A/V kablar (1 m) för an-slutning av mottagare samt 2 st. nätadapters för strömförsörjning av kamera och mottagare.

 

Tubkamera MTB-01TB är en liten och smidig och diskret tub-kamera (95 x 36 x 36 mm) som ger en god bildkvalitet i färg om 480 TV-linjer. Kameran passar i utsatta miljöer där starka skurar av vind, regn (IP66) och kyla (arb.temp  -20°C - +50°C) före-kommer, men kan givetvis också monteras inomhus. Bildöverföring sker med vanlig videokabel (RCA) till TV/VCR/DVR.

MTB-01TB är utrustad med 1/3" Sharp CD sensor 6,0 mm lins med upptagningsvinkel på 56°. Kameran verkar bäst i ljusa förhållan-den, men klarar sig också bra i dunkla miljöer tack vare sin höga ljuskänslighet (0,1 LUX/F 1,2).

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering) samt nätadapter för strömförsörjning (drivs med DC12V / 500mA).

 

Tubkamera Avtech AVC472 är en gedigen dag-/nattkamera i färg på 520 TVL som som ger en mycket bra bild. Kameran passar i utsatta miljöer där starka skurar av vind, regn (IP67) och kyla (arb.temp  -20°C - +40°C) förekommer, men kan naturligtvis också monteras inomhus.

AVC472 är utrustad med 1/3" högkänslig SONY CCD sensor och lins på 6,0 mm lins med upptagningsvinkel på 60°. Kameran har  56 st. infraröda dioder som ger den en mycket effektiv mörkersyn och gör det möjligt att se i totalt mörker ända upp till 40 meters avstånd.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering) samt nätadapter för strömförsörjning (drivs med DC12V / 1A).

 

Domekamera MTC-L405HQ Robust vandalsäker domekamera i färg på 540 TVL som passar i utsatta miljöer. Konstruktionen gör kameran tålig mot sabotage och vandalisering. Utöver vandal-skyddet så är kameran även vattentålig (IP65) med en arb.temp som ligger mellan -20°C - +70°C, vilket gör det möjligt att mon-tera den utomhus.

MTC-L405HQ är utrustad med 1/3" SONY Super HAD CCD sensor och 4,0 mm lins med upptagningsvinkel på 88° samt 12 st. infra-röda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på avstånd 12-15 meter. Drivs med DC12V / 500mA (nätadapter medföljer).

 

Tubkamera Avtech KPC172Z är en kraftfull dag-/nattkamera i färg på 700 TVL som som ger en knivskarp bild. Kameran passar i utsatta miljöer där starka skurar av vind, regn (IP66) och kyla (arb.temp  -20°C - +60°C) förekommer.

KPC172Z är utrustad med 1/3" HR CCD sensor och varifokal lins på 3,8-9,5 mm lins med upptagningsvinkel på 36°-85.4°. Kameran är också utrustad med "IR-filter" som gör att man får en bättre färg-återgivning jämfört med andra kameror med IR-syn. KPC172Z har  12 st. infraröda dioder som gör det möjligt att se i totalt mörker på 12-15 meters avstånd.

Till kameran följer det med stativ (för tak-/väggmontering), kisel-påse (för imskydd) samt nätadapter för strömförsörjning (drivs med DC12V / 500mA).

OBS! Denna kamera finns även som trådlös variant, klicka på länken trådlösa för att läsa mer.