Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Lagrare  Analoga    XVR

  Nätverk     NVR

   

Videolagrare XVR - Stationär inspelningsenhet för analoga-, HDCVI- och IP kameror      

Börjar du tröttna på ditt gamla analoga övervakningssystem men tycker att det blir för dyrt att byta till ett nytt övervakningssystem med IP kameror?

Nu har du hittat lösningen som kanske passar dig och din plånbok.

Dahuas XVR är den ultimata lösningen för dig som har ett analogt övervakningssystem (d.v.s kameror som är anslutna med koaxialkabel) men vill ha en bildkvalitet i full HD till billig kostnad. Med HDCVI kameror som ansluts till den befintliga koaxialkabeln klarar de från 2MP upp till 8MP i bildupplösning och ger en mer detaljrik och tydligare bild än vad en analog kamera klarar av.

En annan fördel med XVR är att man behöver inte byta ut alla analoga kameror mot HDCVI kameror utan man kan behålla dom man tycker är tillräckliga i bildkvalitet för sitt egna behov. Dahuas XVR klarar också att byggas ut med "vanliga" IP kameror vilket gör det till ett flexibelt system som passar de flesta företag som går i tankarna på att byta upp sig från sitt gamla övervakningssystem till ett modernt och effektivt kameraövervakningssystem.

 

 

 

XVR - Videolagrare med plats för 1 hårddisk

XVR 5104HS-4KL-X för 6 kameror (4 analoga + 2 IP)

XVR 5104HS-4KL-X är en videolagrare som klarar både analoga kameror, HDCVI kameror och IP kameror. Sammanlagt har denna lagrare kapacitet för 6 st kameror fördelat på 4 st analoga och/eller HDCVI kameror samt 2 IP kameror.

XVR5104HS-4KL-X har IVS (Intelligent Video System)Man kan också välja om inspelningen ska vara kontinuerlig, manuell, tids-styrd eller händelsestyrd.

Dahuas XVR klarar att lagra/spara, förutom bild, även ljudupptag-ning på alla sex kanaler. Detta förutsätter givetvis att kameran är utrustad med mikrofon för ljudupptagning. Enheten är baserad på H.265 komprimeringen (både lokal lagring & webbstreaming) som gör att den kan lagra mycket bra bildkvalitet på litet hårddiskutrymme.

Med XVR 5104-4KL-X uppkopplad med nätverkskabel till internet så kan via iDMSS eller gDMSS appen få larmmeddelanden till sin iPhone, iPad eller Android i form av PUSH-notifikation som inklu-derar det inspelade videoavsnittet. PUSH larmet aktiverar och avaktiverar man i sin mobil i inställningar. Klickar man på Live för-handsvisning i appen så ser man det som händer framför kameran i realtid. Man kan också via appen på sin mobil eller läsplatta gå in och titta på äldre inspelat material.

XVR:en klarar storlek på hårddisk upp till 10TB har 1 VGA utgång, 1 HDMI utgång, 2 USB anslutningar (2.0) samt en RJ-45 port för internet.

Pris omonterat exkl. moms: 2 220 kr

Pris omonterat inkl. moms: 2 775 kr

OBS! Hårddisk ingår ej.

 

2 220 kr exkl. moms

 

XVR 5108HS-4KL-X för 12 kameror (8 analoga + 4 IP)

XVR 5108HS-4KL-X är en videolagrare som klarar både analoga kameror, HDCVI kameror och IP kameror. Sammanlagt har denna lagrare kapacitet för 12 st kameror fördelat på 8 st analoga och/eller HDCVI kameror samt 4 IP kameror.

XVR5108HS-4KL-X har IVS (Intelligent Video System) Man kan också välja om inspelningen ska vara kontinuerlig, manuell, tids-styrd eller händelsestyrd.

Dahuas XVR klarar att lagra/spara, förutom bild, även ljudupptag-ning på alla tolv kanaler. Detta förutsätter givetvis att kameran är utrustad med mikrofon för ljudupptagning. Enheten är baserad på H.265 komprimeringen (både lokal lagring & webbstreaming) som gör att den kan lagra mycket bra bildkvalitet på litet hårddiskutrymme.

Med XVR 5108-4KL-X uppkopplad med nätverkskabel till internet så kan via iDMSS eller gDMSS appen få larmmeddelanden till sin iPhone, iPad eller Android i form av PUSH-notifikation som inklu-derar det inspelade videoavsnittet. PUSH larmet aktiverar och avaktiverar man i sin mobil i inställningar. Klickar man på Live för-handsvisning i appen så ser man det som händer framför kameran i realtid. Man kan också via appen på sin mobil eller läsplatta gå in och titta på äldre inspelat material.

XVR:en klarar storlek på hårddisk upp till 10TB har 1 VGA utgång, 1 HDMI utgång, 2 USB anslutningar (1 USB 2.0 och 1 USB 3.0) samt en RJ-45 port för internet.

Pris omonterat exkl. moms: 3 125 kr

Pris omonterat inkl. moms: 3 906.25

OBS! Hårddisk ingår ej.

 

 

3 125 kr exkl. moms

 

XVR 5116H-4KL-X för 24 kameror (16 analoga + 8 IP)

XVR 5116H-4KL-X är en videolagrare som klarar både analoga kameror, HDCVI kameror och IP kameror. Sammanlagt har denna lagrare kapacitet för 24 st kameror fördelat på 16 st analoga och/eller HDCVI kameror samt 8 IP kameror.

XVR5116H-4KL-X har IVS (Intelligent Video System) Man kan också välja om inspelningen ska vara kontinuerlig, manuell, tids-styrd eller händelsestyrd.

Dahuas XVR klarar att lagra/spara, förutom bild, även ljudupptag-ning på alla tolv kanaler. Detta förutsätter givetvis att kameran är utrustad med mikrofon för ljudupptagning. Enheten är baserad på H.265 komprimeringen (både lokal lagring & webbstreaming) som gör att den kan lagra mycket bra bildkvalitet på litet hårddiskutrymme.

Med XVR 5116H-4KL-X uppkopplad med nätverkskabel till internet så kan via iDMSS eller gDMSS appen få larmmeddelanden till sin iPhone, iPad eller Android i form av PUSH-notifikation som inklu-derar det inspelade videoavsnittet. PUSH larmet aktiverar och avaktiverar man i sin mobil i inställningar. Klickar man på Live för-handsvisning i appen så ser man det som händer framför kameran i realtid. Man kan också via appen på sin mobil eller läsplatta gå in och titta på äldre inspelat material.

XVR:en klarar storlek på hårddisk upp till 10TB har 1 VGA utgång, 1 HDMI utgång, 2 USB anslutningar (1 USB 2.0 och 1 USB 3.0) samt en RJ-45 port för internet.

Pris omonterat exkl. moms: 4 905 kr

Pris omonterat inkl. moms: 6 131.25

OBS! Hårddisk ingår ej.

 

4 905 kr exkl. moms

 

 

XVR - Videolagrare med plats för 2 hårddiskar  

 

XVR 7208A-4KL-X för 16 kameror (8 analoga + 8 IP)

XVR 7208A-4KL-X är en videolagrare som klarar både analoga kameror, HDCVI kameror och IP kameror. Sammanlagt har denna lagrare kapacitet för 16 st kameror fördelat på 8 st analoga och/eller HDCVI kameror samt 8 IP kameror.

XVR7208A-4KL-X har smart search och IVS (Intelligent Video System) Man kan också välja om inspelningen ska vara kontinuerlig, manuell, tidsstyrd eller händelsestyrd.

Dahuas XVR klarar att lagra/spara, förutom bild, även ljudupptag-ning på alla 16 kanaler. Detta förutsätter givetvis att kameran är utrustad med mikrofon för ljudupptagning. Enheten är baserad på H.265 komprimeringen (både lokal lagring & webbstreaming) som gör att den kan lagra mycket bra bildkvalitet på litet hårddiskutrymme.

Med XVR 7208A-4KL-X uppkopplad med nätverkskabel till internet så kan via iDMSS eller gDMSS appen få larmmeddelanden till sin iPhone, iPad eller Android i form av PUSH-notifikation som inklu-derar det inspelade videoavsnittet. PUSH larmet aktiverar och avaktiverar man i sin mobil i inställningar. Klickar man på Live för-handsvisning i appen så ser man det som händer framför kameran i realtid. Man kan också via appen på sin mobil eller läsplatta gå in och titta på äldre inspelat material.

XVR:en har plats för 2 hårddiskar och klarar en storlek på 10TB per hårddisk. Den har 1 VGA utgång, 1 HDMI utgång, 2 USB anslutningar (1 USB 2.0 och 1 USB 3.0) samt en RJ-45 port för internet.

Pris omonterat exkl. moms: 5 300 kr

Pris omonterat inkl. moms: 6 625 kr

OBS! Hårddisk/-ar ingår ej.

 

 

5 300 kr exkl. moms

 

XVR 7216A-4KL-X för 32 kameror (16 analoga + 16 IP)

XVR 7216A-4KL-X är en videolagrare som klarar både analoga kameror, HDCVI kameror och IP kameror. Sammanlagt har denna lagrare kapacitet för 32 st kameror fördelat på 16 st analoga och/eller HDCVI kameror samt 16 IP kameror.

XVR7216A-4KL-X har smart search och IVS (Intelligent Video System) Man kan också välja om inspelningen ska vara kontinuerlig, manuell, tidsstyrd eller händelsestyrd.

Dahuas XVR klarar att lagra/spara, förutom bild, även ljudupptag-ning på alla 32 kanaler. Detta förutsätter givetvis att kameran är utrustad med mikrofon för ljudupptagning. Enheten är baserad på H.265 komprimeringen (både lokal lagring & webbstreaming) som gör att den kan lagra mycket bra bildkvalitet på litet hårddiskutrymme.

Med XVR 7216A-4KL-X uppkopplad med nätverkskabel till internet så kan via iDMSS eller gDMSS appen få larmmeddelanden till sin iPhone, iPad eller Android i form av PUSH-notifikation som inklu-derar det inspelade videoavsnittet. PUSH larmet aktiverar och avaktiverar man i sin mobil i inställningar. Klickar man på Live för-handsvisning i appen så ser man det som händer framför kameran i realtid. Man kan också via appen på sin mobil eller läsplatta gå in och titta på äldre inspelat material.

XVR:en har plats för 2 hårddiskar och klarar en storlek på 10TB per hårddisk. Den har 1 VGA utgång, 1 HDMI utgång, 2 USB anslutningar (1 USB 2.0 och 1 USB 3.0) samt en RJ-45 port för internet.

Pris omonterat exkl. moms: 5 580 kr

Pris omonterat inkl. moms: 6 975 kr

OBS! Hårddisk/-ar ingår ej.

 

 

5 580 kr exkl. moms

HDD - Hårddiskar för övervakningssystem

 

ST 1000VX001 - 1TB SATA Hårddisk anpassad för kameraöver-vakning i Dahua NVR, på 5900rpm, 6GB/s 64MB Cache och 4096 bytes per sektor.

Stödjer upp till 32 kameror och 180MB/s i Max Sustained Data Rate OD Read

Pris inkl. moms 865 kr

Pris exkl. moms 692 kr

 

 

ST 2000VX003 - 2TB SATA Hårddisk anpassad för kameraöver-vakning i Dahua NVR, på 5900rpm, 6GB/s 64MB Cache och 4096 bytes per sektor.

Stödjer upp till 32 kameror och 180MB/s i Max Sustained Data Rate OD Read

Pris inkl. moms: 1 220 kr

Pris exkl. moms: 976 kr

 
 

 

 

ST 4000VX000 - 4TB SATA Hårddisk anpassad för kameraöver-vakning i Dahua NVR på 5900rpm, 6GB/s 64MB Cache och 4096 bytes per sektor.

Stödjer upp till 32 kameror och 180MB/s i Max Sustained Data Rate OD Read

 
 

 

 

ST 6000VX0003 - 6TB SATA Hårddisk anpassad för kameraövervakning i Dahua NVR, på 5900rpm, 6GB/s 64MB Cache och 4096 bytes per sektor.

Stödjer upp till 32 kameror och 180MB/s i Max Sustained Data Rate OD Read