Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Larm

JA-60 JA-63 JA-65 JA-80 JA-100

Tillbehör   Larmpaket Rörelsevakt Dörrkontakt Glaskross Kodpanel Fjärrkontroll Centralenhet Brandvarnare Gasvarnare Trygghet   Sirén Relämodul Antenn

Övrigt

   

Tillbehör Comfort - Signalmottagare, relämodul (2st)

UC-216 och UC-222

 

 

 

 

UC-216 är en trekanalers trådlös signalmottagare som används för av/på aktivering av larmsystem, fjärröppning av grindar och dörrar, panikbrytare m.m. Med upp till 20 fjärrkontrollers (RC-22, RC-42/44) som kan användas till varje UC-216 blir allt smidigare för användaren där man t.ex. kan låsa eller låsa upp för besökare från den plats man befinner sig på med sin fjärrkontroll.

UC-216 kan även användas som mottagare för Comfortsystem-ets trådlösa tillbehör. Denna kombination gör det möjligt att sammankoppla ett befintligt trådbundet larm med nya trådlösa tillbehör som t.ex. brandvarnare.

Signalmottagarens strömförsörjning är antingen 12-24V DC eller 15V AC. UC-216 har en hög säkerhet på kommunikation som ga-ranteras av flytande digitala koder.

 

 

UC-222 är en trådlös signalmottagare som har 4 olika funktioner för utgående relä (kort puls, lång puls, fast läge samt av/på) för att t.ex. aktivera larmsystem, fjärröppning av grindar och dörrar, panikbrytare m.m.

UC-222 har ett strömfritt minne där upp till 30 olika trådlösa till-behör från Comfortsystemet (fjärrkontrollers, kodpaneler och detektorer) kan sparas och även sammankopplas med ett befint-ligt trådbundet larm om man så vill.

Med signalmottagare UC-222 blir allt smidigare och flexiblare för användaren där man t.ex. kan låsa eller låsa upp för besökare från den plats man befinner sig på med sin fjärrkontroll utan att behöva gå iväg för att låsa upp.

Signalmottagarens strömförsörjning är 230V AC och den utgå-ende reläanslutningen är avsedd för max 230V AC. UC-222 har en hög säkerhet på kommunikation som garanteras av flytande digitala koder.