Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Om Företaget

 
   

Rävemåla Larm & Säkerhet är en av polismyndigheten godkänd leverantör och installatör av larm och säkerhetssystem för strängt taget alla sammanhang - från fritidshus och sommarstugor till villor, verkstäder, kontor, skolor och offentliga lokaler.

Rävemåla Larm & Säkerhet vänder sig såväl till privatpersoner som företag och kommun. Sortimentet som säljs och installeras består till 90% av inbrottsförebyggande produkter såsom larm, kameraövervakning, säkerhetsklassade skåp, tillgreppsskydd för datorer, lås m.m.

Rävemåla Larm & Säkerhet är återförsäljare (åf) till GB Trading som är den svenska generalagenten för Jablotron larmsystem och Dahua kameraövervakningsprodukter.

Rävemåla Larm & Säkerhet samarbetar med Dina Försäkringar Göta som är ett lokalt försäkringsbolag med en nära och personlig kontakt till sina kunder.

Rävemåla Larm & Säkerhet samarbetar med Tempest Security larmcentral som verkar för att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer. Tempest Securitys verksamhet och grundsyn stämmer överens med Rävemåla Larm & Säkerhet, som bygger på förtroende, trygghet och mänskliga relationer där de ser att den lilla människan är lika viktig som det stora företaget.

Rävemåla Larm & Säkerhet verkar främst i Kronoberg, Blekinge, Kalmar län och Öland.

Företaget innehar f-skattsedel