Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

På gång

 
   

På gång med Rävemåla Larm & Säkerhet

Efter önskemål från en del av våra kunder som vill ha uppkoppling mot larmcentral så har Rävemåla Larm & Säkerhet, sen en tid tillbaka inlett samarbete med Falck larmcentral. Falck är en organisation som besitter en stor kunskap inom säkerhet. Under mer än 100 år har Falck verkat för att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer. I Sverige har Falck funnits ända sen 1950 och har byggt upp en organisation med över 3000 anställda och har i dagsläget en års-omsättning på ca 2,5 miljarder kronor.

Falcks verksamhet och grundsyn stämmer överens med Rävemåla Larm & Säkerhet, som bygger på förtroende, trygghet och mänskliga relationer. Där de ser att den lilla människan är lika viktig som det stora företaget och att alla har rätt till en grundläggande trygghet. Med Falck larmcentral utförs de åtgärdsinstruktioner som man på förhand har kommit överens med kunden om där han/hon får en snabb, trygg och effektiv åtgärd av ett kunnigt och tillmötesgående folk.

Rävemåla Larm & Säkerhet hälsar därför Falck välkomna och ser fram emot ett gott samarbete med gemensamma mål att förhindra inbrott och skadegörelse.