Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kameraövervakning

Lagrare Kameror Monitorer Kamerapaket Dörrpassage

Lagrare  Analoga    XVR

  Nätverk     NVR

   

Videolagrare (DVR,XVR & NVR) - Stationära inspelningsenheter

Videolagraren som kan vara en DVR,XVR eller NVR är den enhet som sparar inspelat material på en hårddisk. Hårddisken ska anpassas i storlek i första hand efter antalet kameror ska monteras till den men även efter hur mycket den ska spela in i tid (motion detect, kontinuerligt, schemalagt etc). Därför säljs hård-disken separat och ingår därför inte i lagraren.

Lagraren sparar alltså allt det material man vill att kameran ska registrera som t.ex. stölder, snatterier, rån, hot mot personal etc.

Nytt hos oss är Dahuas XVR som är lösningen för dig som har ett analogt övervakningssystem (d.v.s kameror som är anslutna med koaxialkabel) men vill ha en bildkvalitet i full HD till billig kostnad. Med HDCVI kameror som ansluts till den befintliga koaxialkabeln klarar de från 2MP upp till 4MP i bildupplösning som ger en mer detaljrik och tydligare bild än vad en analog kamera klarar. En annan fördel med XVR är att man behöver inte byta ut alla analoga kameror mot HDCVI kameror utan man kan behålla dom man tycker är tillräckliga i bildkvalitet för sitt egna behov. Dahuas XVR klarar också att byggas ut med "vanliga" IP kameror vilket gör det till ett flexibelt system som passar de flesta företag som går i tankarna på att byta upp sig från sitt gamla övervaknings-system till ett modernt och effektivt kameraövervakningssystem.

I alla lagrarna ligger det bl.a. inbyggt i programvaran "Motion Detect" som betyder att lagraren kan känna av rörelser i bilden d.v.s. om det händer något eller inte i bilden.

Gå in på länkarna till höger för att hitta det som passar dig bäst.