Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kodlås

ASSA ABLOY

RCO

SIEMENS

 
 

 

RCO R-COBBER HOME - OBS! Tillverkas inte längre

RCO R-COBBER HOME är ett batteridrivet säkert lås för villan/företaget som har hög låssäkerhet genom att beslutselektroniken sitter på insidan av dörren och att enheten monteras enkelt på befintlig låskista* med rak- alt. hakregel.

Fördelen med R-COBBER HOME är att man använder kod eller tag för att låsa upp istället för nyckel. Skulle man tappa tagen eller få den stulen så radera man den enkelt och istället lägger in en ny vilket gör att säkerheten alltid är hög.

Kodlåset har två ställbara driftlägen. Ett där det alltid låser automatiskt när man stänger dörren (kan vara bra när man har små barn som har svårt att låsa dörren efter sig) och ett läge där man både låser och låser upp med tagen/koden (vilket betyder att man inte blir utelåst om man inte har tagen med sig).

Kodlåset har plats för upp till 40 st. tagar och 1 st. 3-6 siffrig kod. Inlär-ning, radering och omprogrammering av tagar och kod görs från frontens knappsats. R-COBBER HOME drivs av 8 st. alkaliska 1,5V LR6 batterier i storlek AA och har en beräknad livslängd på ca 2 år vid 100 passager per dygn. Låset varnar i god tid via summer när det är dags att byta batterier.

Låsenhetens arbetstemperatur ligger mellan +10°C - +50°C och för läsar-enheten med knappsatsen mellan -30°C - +50°C.

*R-COBBER HOME passar till låshus/kista ASSA 565 med rakregellåsning och ASSA Evolution 310 med hakregellåsning.

RCO R-COBBER HOME har utgått ur sortimentet