Skyddar din egendom

Din Säkerhet Garanti Betalning Referenser Nyheter Erbjudanden På Gång Om Företaget Kontakt Länkar

Produkter

Larm

Skåp

Kodlås

PC-skydd

Övervakning

Övrigt

 

Hem

Kodlås

ASSA ABLOY

RCO

SIEMENS

 
   

Bewator Codoor - Kodlås för din flexibilitet

Codoor CD 3500 & Codoor RF30EM

Codoor CD 3500 är ett batteridrivet kodlås för inomhusbruk som monteras direkt på dörren. Med allt inbyggt i en och samma enhet behövs ingen ledningsdragning eller något ingrepp i dörr göras.

Codoor är en prisvärd lösning som passar de flesta behov som t.ex. data-rumet, kontoret, receptionen, lager, omklädnadsrum. konferensrum etc.

Kodlåset har plats för upp till nio koder och gör att man t.ex. kan ge en kod för tillfälliga besökare och som man lätt kan ändra via knappsatsen på kodlåset när man vill.

Codoor 3500 strömförsörjs av två 9V batterier (ingår ej) typ 6LR61 som man enkelt kan byta själv. Driftstid är upp till: 150.000 öppningar med litiumbatterier, 50.000 öppningar med alkaliska batterier eller 1 år beroende på vad som först sker.

 

Bewator Codoor RF30EM är ett batteridrivet "allt-i-ett" produkt med be-röringsfri kort + PIN läsare, lås, dörrcentral och strömförsörjning baserad på samma mekanik som på kodlåset Bewator Codoor.

Det batteridrivna kodlåset monteras direkt på dörren utan någon kabel-dragning. För att spara på batterierna så har RF30 en inbyggd PIR sensor som "väcker" upp läsaren när man ska använda den.

All programmering som t.ex. koder, kort och säkerhetsnivåer görs direkt på knappsatsen. RF30EM klarar att hantera 250 kort och 10st gruppkoder.

RF30EM är både en stand-alone produkt och en systemläsare till Bewator Entrosystem där den kommunicerar via radio med SR35i. Vid längre avstånd än 25 m kan radiolänken förlängas ytterligare 25 m med RF9 router.

Kodlåset är avsett för inomhusbruk och strömförsörjs via 2 st 9V litium-batterier med en beräknad livsängd på ca 1 år.